Leven na burn-out

Leiddraad podcast


In elke podcast aflevering ga ik in dialoog met een nieuwe gast en ontdek je diens persoonlijke beleving met burn-out. Door het delen van onze eigen ervaringen en inzichten in burn-out krijg jij heel wat inspiratie voor je eigen herstel.

#9 true nature verbinding, intentie en energiecyclus

In deze aflevering praat ik met mijn eigen coach, Lorenza: “Ik ben Lorenza, healer, medium, coach en spiritueel teacher. Het is mijn allergrootste missie om andere vrouwen te helpen vanuit een hele sterke innerlijke verbinding te leven. Een verbinding met hun True Nature. Vanuit die diepe verbinding help ik vrouwen om hun eigen connectie in en met het spirituele te versterken.”

#8 grenzen stellen, controle loslaten en mild zijn voor jezelf

In deze aflevering is Myrthe mijn gast: “Verhalen van anderen zijn voor mij waardevol in mijn eigen burn-out herstelproces. Daarom deel ik in deze podcast en op mijn eigen Instagram-pagina @bewust_myrthe ook een stukje van mijn proces zodat ik hiermee hopelijk ook iets voor een ander kan betekenen.”

#7 Identiteit, zelfperceptie en authenticiteit

In deze aflevering ga ik in gesprek met Ilse: “Ons gesprek ging over identiteit, authenticiteit en zelfperceptie en hoe belangrijk deze zijn in het dagelijks leven. Het lijkt evident en we denken allemaal wel te weten wie we zijn en wat we willen. Maar dat is niet altijd waar …”

#6 Perfectionisme, yoga en astrologie

Ik praat met Rosa de Boer over haar burn-out op jonge leeftijd: “Mijn naam is Rosa, vrolijke dertiger uit Nederland. Op mijn 17e raakte mijn reserve batterij helemaal leeg van mijn overvolle, perfectionistische leven, waarin ik meer bezig was met het afvinken van prestaties, dan leven vanuit mijn diepste zelf …”

Foto van Debbie

#5 Identificatie met je werk

In deze aflevering is Debbie aan het woord: “Enkele jaren geleden belandde ik in een burn-out door mijn werk als illustrator. De oorzaak? De deadlines volgden elkaar op en ik moest nachten doorwerken. Ik durfde niet nee te zeggen, maar ik wou ook geen half werk afleveren. Op een bepaald moment had ik er genoeg van … “

#4 Doen wat je hart fluistert

In deze aflevering praat ik met Sien over haar queeste: “Ik ben Sien, ex-collega van Laura en liep een # jaren geleden tegen een burn-out aan. Dit moment was ook de start van een ‘queeste’ naar een ‘zen’ bestaan … “

#3 Acceptatie, weerstand loslaten en grenzen stellen

In deze aflevering praat ik met Anke over haar proces: “Mijn naam is Anke en ik heb de laatste jaren een ontzettende groei doorgemaakt in zelfontwikkeling. Dat kwam niet geheel vrijwillig, want van de één op de andere dag stopte mijn lijf ermee….”

#2 Mijn verhaal

Ik deel voor de eerste keer heel open mijn verhaal: hoe ben ik in een burn-out beland? Wat heb ik ervan geleerd? Hoe ziet mijn leven eruit na mijn burn-out? Ik neem je mee in mijn proces van de afgelopen 4 jaar …

#1 De blote billen bank

In deze aflevering heb ik het over de wie, wat, waarom, wanneer en hoe van deze podcast. Met andere woorden: de blote billen bank. En hier hangt hier een mooi verhaal aan vast, waar ik mee ga starten …

Nieuwe afleveringen?

Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe afleveringen? Schrijf je dan in voor de interesselijst:


Luister deze podcast via jouw favoriete podcast app: