Contacteer mij


Klaar om de eerste stap te zetten naar een leven in balans? Zit je met een vraag of wil je een vrijblijvend kennismakingsgesprek?
Ik ben er voor je! 

Stuur een e-mail naar laura@leiddraad.be.
Je krijgt zo snel mogelijk antwoord.

Veelgestelde vragen


Wat houdt een vrijblijvend kennismakingsgesprek in?

Ik weet hoe spannend het is om de stap te zetten naar een coach. Wat als het niet klikt? Is dit wel de geschikte persoon voor mij?

Daarom houd ik altijd eerst een gratis kennismakingsgesprek. In 30 minuten bekijken we samen waar je staat, wat je nodig hebt om te groeien en of ik je hierbij kan helpen. 

Dit gesprek gebeurt meestal via een online videogesprek. Veilig vanuit je eigen thuisomgeving en het biedt verschillende voordelen:  geen verplaatsing(skosten), geen stress om op tijd te zijn, geen prikkels om je heen.

Hoe verloopt een coachingssessie?

Na een positief kennismakingsgesprek plannen we een eerste coachingsgesprek. Hierbij gaan we dieper in op jouw gewenste toekomst en stippelen we samen een passend traject uit.We zijn gelijke partners in dit verhaal, die evenveel in te brengen hebben.

Afhankelijk van wat we afspreken, gebeuren de gesprekken via een online videogesprek of een wandelcoachsessie of een combinatie van beiden.